Impresszum

Az oldal üzemeltetője:

Mercedes-Benz Iskola
6000 Kecskemét, Kvarc utca 2.

 

Kérdéssel, javaslattal, észrevétellel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén.

 

 

Felelősségvállalás

Oldalaink tartalmát nagy gondossággal hoztuk létre; azok pontosságát, teljességét és időszerűségét azonban nem garantálhatjuk. Nem vagyunk kötelesek átadott vagy tárolt, harmadik féltől származó információt nyomon követni, vagy kivizsgálni az illegális tevékenységet jelző körülményeket. Az általános jogszabályok értelmében az információk felhasználásának eltávolítására vagy megakadályozására vonatkozó kötelezettségek nem változnak. E tekintetben azonban a felelősség csak egy adott jogsértés megismerésének pillanatától lehetséges. A tényleges jogsértések bejelentése után ezt a tartalmat azonnal eltávolítjuk.

 

Felelősség a hivatkozások tekintetében

Weboldalunk linkeket tartalmazhat harmadik fél webhelyeire, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért ezen külső tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. A linkelt oldalakat nem ellenőrizzünk folyamatosan. Amennyiben az adott oldalra vonatkozóan valós jogsértés bejelentése történik, a kivizsgálást követően az ilyen linkeket azonnal eltávolítjuk.

 

Szerzői jogok

Az oldalakon szereplő, üzemeltető által készített tartalmakra és munkákra a német szerzői jogi törvény vonatkozik. A másoláshoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez, illetve szerzői jogokon kívüli bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. A webhely letöltése és másolata kizárólag magán, nem kereskedelmi használatra készülhet. A weboldalunkon nem az üzemeltető által készített tartalomra vonatkozóan a harmadik fél szerzői jogait kell figyelembe venni. Amennyiben tudomást szerez weboldalunkat érintő szerzői jog megsértéséről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A jogsértések bejelentése és kivizsgálása után az ilyen tartalmat azonnal eltávolítjuk.

 

Adatvédelem

Weboldalunk használata általában személyes adatok megadása nélkül lehetséges. Azonban előfordulhat, hogy személyes adatokat kérünk a weboldalon keresztül a felhasználótól (például név, cím vagy e-mail-cím), mely adatok megadása mindig önkéntes alapon történik. Ezeket az adatokat az adott felhasználó kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk át harmadik fél részére.

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az interneten keresztüli adatátvitel (például e-mailben történő kommunikáció) biztonsági kockázattal járhat. Az adatok 100%-os védelme harmadik fél általi hozzáféréssel szemben nem lehetséges.

 

Kifejezetten ellenezzük, ha egy harmadik fél által közzétett kapcsolattartási információk alapján kéretlen reklám- és információs anyagok kerülnek továbbküldésre. Az oldalak üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy jogi lépéseket tegyen ilyenfajta hirdetési formák, például spam e-mailek küldése esetén.